U bent hier: Homepagina » CashCure Monitor

De CashCure Monitor 

Het doel van de CashCure Monitor is een zorgeloos financieel bestaan voor ziekenhuizen. Onze software levert registratieverbeteradviezen aan zorgmedewerkers en medisch specialisten. De Monitor geeft  ook  inzicht in de registratiekwaliteit en de financiële gevolgen. Met onze specialistische kennis waarborgt u een structurele oplossing. 

Wat levert de CashCure Monitor op?

  • Focus op ‘First time right’
  • Enthousiaste zorgprofessionals 
  • Rechtmatige en tijdige zorgfacturen
  • Minder correcties achteraf
  • Inzicht in registratiekwaliteit
  • Voorbereid zijn op Horizontaal Toezicht

Verhogen registratiekwaliteit

De CashCure Monitor wordt geïntegreerd in het ZIS. Vanaf het moment dat de DBC wordt  geopend voert het meer dan 200 controles uit op basis van de meest actuele wet- en regelgeving.  Het programma signaleert aandachtspunten en oplossingen in de zorgregistratie, weet wie daarvoor verantwoordelijk is en geeft  dit weer in gebruiksvriendelijke werklijsten. Zo voorkomen we dat fouten te laat aan het licht komen en onjuiste facturen worden verstuurd. 

Dashboards

Informatie over productie, omzet, waarde van onderhanden werk en (deel) plafonds van zorgverzekeraars worden helder weergegeven op het productiedashboard. Informatie over openstaande verbeteracties en trends vind je op het actiedashboard. Deze dashboards kunnen volledig worden aangepast aan de functie, voorkeuren en verantwoordelijkheden van de individuele gebruiker. Zo krijgt iedere medewerker, specialist en leidinggevende inzicht in wat voor hem of haar relevant is. 

Analyser

Om geregistreerde zorgproducten te analyseren gebruikt u de geïntegreerde analyser. Denk hierbij aan het oplossen van grouperuitval en het vooraf bepalen of simuleren van een zorgproduct. Daarnaast geeft  de analyser inzicht in veelgebruikte zorgproducten.

CashCure | Samen voor toekomstbestendige zorg

Contact opnemen Brochure downloaden